DrinkTech.nl

Wij zijn een adviserende internet groothandel met meer dan 20 jarenlange ervaring met professioneel reinigen en installeren van bier, wijn en drankentapinstallaties Tevens door Kundo xT gecertificeerd installatie bedrijf voor CO2 detectie. Wij kopen uitsluitend rechtstreeks van fabrikanten. Korte koop en verkooplijnen om u concurrerende prijzen en snelle leveringen te kunnen garanderen.

Maak een account aan, dat is handig en altijd de juiste prijzen berekend

Maak een account aan als zakelijke klant, u kunt na het inloggen de met u afgesproken prijzen zien bij de producten. U kunt door de vooraf eenmalig ingevulde NAW gegevens met slechts een paar muisklikken snel uw favoriete producten (her)bestellen. Natuurlijk kunt u zelf uw gegevens aanpassen en uw vorige bestellingen inzien.

Geautomatiseerd bestellen, voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag* in huis

Bestellingen worden super snel en correct verwerkt als u via de webshop besteld en betaalt. De verregaande automatisering zoals facturering, order-verzamelen en verzending van uit het centrale magazijn zorgen ervoor dat uw bestelling in de regel de volgende werkdag* in huis is. Wat u in het weekend besteld wordt op de eerst volgende werkdag verwerkt en de werkdag er op volgend bezorgd. Bezorgdagen: Dinsdag t/m Zaterdag Geen bezorging op zon en feestdagen.

*Met uitzondering van producten waar 3-5 dagen levertijd bijstaat. Deze komen uit een ander buitenlands magazijn en hebben meer reistijd.

Veilig online betalen met iDEAL - BANCONTACT - CREDITCARD

Direct veilig online betalen na het afronden van uw bestelling. De webshop mailt na betaling onmiddellijk uw bestelling naar het juiste magazijn, en aan u de bestelbevestiging en uw factuur.

N.B. Afhalen in Hengelo is niet mogelijk ook niet op afspraak