Extra alarmunit (slaaf)

Extra alarmunit om een tweede ingang te beveiligen Verplicht volgens de Arbowet

Verzendkosten vanaf € 5,95
SKU: I06/0004-00
Voorraad: 100 Stuks
Levertijd: 3 - 5 werkdagen
Advies prijs: € 269,00

€ 199,98
+ 21% BTW
Stuks

Deze Kundo xT CO2 Control "alarmunit (slave)" koopt u om uw basispakket uit te breiden om daarmee een tweede toegangsdeur of kelderluik te beveiligen zoals de Arbowet voorschrijft. Het moet aan beide toegangen mogelijk zijn om vooraf te beoordelen of de beveiligde ruimte ook daadwerkelijk veilig te betreden is.

Deze alarmunit (slave) heeft geen echte functie anders dan om de statusmeldingen weer te geven en (tijdelijk) het alarm te stoppen.

Levering compleet met kabels en bevestigingsmateriaal - Kabel 220V met aangegoten stekker en stuurkabel 3 meter naar verdeeldoosje

Bij kopen: 

Vermoedelijk verlengkabel (met dezelfde kleurcodes) en verdeeldoosje (met kabelwartels en handige klemmen strip), beide verkrijgbaar in onze webshop.

Hoe ziet u het verschil?

Bij de alarmunit (slave) zit het groene lampje in het midden. Bij de alarmunit (master) links

Initialiseren na installeren.

Na het installeren van de extra alarmunit (slave) moet deze aangemeld worden op het systeem dit doet u door (eenmalig) opnieuw te initialiseren.

  1. Zorg dat de alarmunit (slave) stroom heeft door de stekker er in te steken.
  2. Initialiseren: kan alleen op de Alarmunit (master) door de blauwe knop aus/uit ingedrukt houden en de stekker er weer in steken (deze was er toch uit tijdens het installeren?)
  3. Na een paar geluiden kunt u de knop loslaten en na 3 tsjok tsjok geluiden branden op alle aangesloten apparaten de groene led's

Bij stroom uitval en het herstellen daarvan, zal het CO2 detectie systeem vanzelf weer normaal werken.

NB bij vaste installatie waarbij de stekkers afgeknipt worden is het niet mogelijk om master en slave op één groep/zekering te zetten.

De slave heeft namelijk eerst spanning nodig om aangemeld/geinitialiseerd te kunnen worden op de master.

Vergelijkbare producten