Biertap en leidingen reinigen maar dan volledig geautomatiseerd en eenvoudig met TappyClean

TappyClean is een kastje op A4 formaat waarmee u zelf, zonder gesleep van apparaten, met één druk op de knop geautomatiseerd uw bierleiding(en) kunt reinigen.

Voor TappyClean is een eigen unieke manier van bierleidingen reinigen ontwikkelt. Die in niets lijkt op wat de tap-bierwacht u laat zien. Het advies aan u is dan ook om alles wat u weet van de tap-bierwacht totaal te vergeten.

De belangrijkste voordelen van “geautomatiseerd biertap reinigen"

  • U of uw personeel hoeft geen verstand te hebben van bierleidingen reinigen. 
  • Iedereen kan het, niet alleen u en het kost dus ook geen vrije dag
  • Totaal onafhankelijk, u kunt altijd tappen en zelf de bierleidingen reinigen 
  • Automatisch altijd dezelfde hoge kwaliteit biertapreiniging
  • Aanzienlijke besparing op de reinigingskosten van de biertap en ook geen weggespoeld bier meer.

Een reiniging bestaat uit 3 eenvoudige handelingen: vatkoppeling aansluiten - startknopje drukken - tapkraan openzetten meer is het niet

Alles wat met bier in aanraking komt wordt mee gereinigd. Van vatkoppeling, bierleiding tot en met de uitloop van de tapkraan.

TappyClean laat na een reiniging schoon water in de bierleiding staan, het verse bier komt dus naadloos achter het water aan . U kunt de volle 50, 30 of 20 liter dus helemaal op tappen.

Het merendeel van onze klanten heeft een TappyClean op maat, compleet geïnstalleerd geheel naar uw wensen en toegesneden op uw tapinstallatie. Dat klinkt duurder als kant en klaar maar dat is vaak niet zo. Bel ons voor een vrijblijvend bezoek en demo.