Gereviseerde RUIL TappyClean

TappyClean defect? bestel onmiddellijk online een gereviseerde TappyClean optioneel met comfortabel de volgende werkdag de gereviseerde leveren en het pakket met de defecte wordt meteen mee genomen. De meerprijs is voor omruilen en retour zenden

Verzendkosten vanaf € 14,95
SKU: Rep/ondhTC
Voorraad: Uitverkocht, bel voor oplossing
Advies prijs: € 225,00

€ 179,50
+ 21% BTW
Gediscontinueerd product, neemt u contact met ons op via e-mail of telefoon (onderaan de pagina rechts) Wij hebben voor u, altijd een passende oplossing!

TappyClean defect? bestel onmiddellijk hier online een gereviseerde TappyClean 

Ook uitstekende apparaten zoals TappyClean raken defect of hebben gewoon onderhoud nodig. Zo kan ook uw TappyClean defect raken, of toe zijn aan onderhoud. De oplossing is simpel gewoon meteen een gereviseerde TappyClean tegen een vaste lage prijs hier online bestellen zodat het regelmatig reinigen van de biertap en leidingen niet in gevaar komt. Zo garanderen wij dat u niet alleen altijd kunt tappen maar ook altijd uw bierleidingen zelfstandig kunt reinigen. U hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit.

Wat voor TappyClean ontvang ik dan?

U ontvangt altijd een recent gereviseerde TappyClean meestal jonger dan uw eigen exemplaar. Uiteraard uitvoerig getest en met weer 3 maanden garantie op de reparatie.De uitvoering is standaard met een lange chemie aanzuigslang die u zelf met een schaar kunt inkorten voor de TappyClean mobiel gemonteerd op de aluminium beugel. 

Optioneel: comfortabel de volgende werkdag omruilen

De volgende werkdag het pakket met de gereviseerde TappyClean afleveren en tegen een meerprijs van € 24,95 wordt het pakket met de defecte TappyClean meteen mee genomen. Hoe werkt het, u wordt bij het bestellen gevraagd om te kiezen tussen zelf terug sturen of pakket omruilen tegen meerprijs*. Zo simpel is het.

Doe uw bestelling met omruilen pas als u de defecte TappyClean in een doos klaar hebt liggen want de koerier heeft geen tijd om te wachten. U hoeft geen adres stickers te maken de koerier heeft deze al bij zich

Wanneer wordt er afgeleverd en/of omgeruild

Afleveren/Omruilen op Dinsdag t/m Zaterdag tussen 09:00 en 18:00 uur Heeft u in het weekend besteld dan wordt die bestelling op maandag verwerkt en dinsdag afgeleverd/omgeruild.

* De meerprijs dekt de kosten van omruilen en terug zendkosten. 

Vergelijkbare producten

Anderen kochten ook: