Gereviseerde TappyClean

TappyClean defect? bestel onmiddellijk online een gereviseerde TappyClean optioneel met comfortabel de volgende werkdag de gereviseerde leveren en het pakket met de defecte wordt meteen mee genomen. De meerprijs is voor omruilen en retour zenden

Verzendkosten vanaf € 7,50
SKU: Rep/ondhTC
Voorraad: Op voorraad
Levertijd: Volgende werkdag
Advies prijs: € 175,00

€ 149,50
Exclusief BTW
Stk

TappyClean defect? bestel onmiddellijk hier online een gereviseerde TappyClean 

Ook uitstekende producten gaan kapot of hebben gewoon onderhoud nodig. Zo kan ook uw TappyClean defect raken, of toe zijn aan onderhoud. De oplossing is simpel gewoon meteen een gereviseerde TappyClean tegen een vaste prijs hier online bestellen zodat het reinigen van de biertap en leidingen niet in gevaar komt. Zo garanderen wij dat u niet alleen altijd kunt tappen maar ook altijd uw bierleidingen zelfstandig kunt reinigen. U hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit 

Optioneel: comfortabel de volgende werkdag omruilen

De volgende werkdag het pakket met de gereviseerde TappyClean afleveren en tegen een meerprijs van € 9,50 wordt het pakket met de defecte TappyClean meteen mee genomen. Hoe werkt het, u wordt bij het bestellen gevraagd om te kiezen tussen zelf terug sturen of pakket omruilen tegen meerprijs*. Zo simpel is het.

Doe uw bestelling met omruilen pas als u de defecte TappyClean in een doos klaar hebt liggen want de koerier heeft geen tijd om te wachten.

Wanneer wordt er afgeleverd en/of omgeruild

Afleveren/Omruilen op Dinsdag t/m Zaterdag tussen 09:00 en 18:00 uur Heeft u in het weekend besteld dan wordt die bestelling op maandag verwerkt en dinsdag afgeleverd/omgeruild.

* De meerprijs dekt de kosten van omruilen en terug zendkosten. 

Gelijkende producten