Jerrycan Biertap reinigingsmiddel voor TappyClean

Biertap reinigingsmiddel voor TappyClean en BierMax | Krachtig met active chloor en kleurverificatie, zelf eenvoudig "zien" of de bierleidingen schoon zijn.

Verzendkosten vanaf € 8,95
MPN: Jerrycan 5 ltr
Voorraad: 114 Stuks
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Advies prijs: € 59,00

€ 39,50
+ 21% BTW
Stuks

Biertap reinigingsmiddel voor TappyClean en BierMax | Gebruik uitsluitend dit reinigingsmiddel om schade aan uw TappyClean of BierMax bierleiding-reinigingssysteem te voorkomen.

Waarom moet ik dit biertap reinigingsmiddel gebruiken

Dit reinigingsmiddel is speciaal ontworpen om de specifiek voor bierleidingen bekende problemen op te lossen en grondig en snel te reinigen. Zo verwijderd dit uitgekiende biertap reinigingsmiddel niet alleen de biofilm die zich na verloop van tijd in de bierleidingen vormt, maar ook hardnekkige afzettingen zoals hopharsen, bacteriën, wilde gist en  kleur, geur en smaak stoffen die veel vuldig voorkomen in craftbier

Hoe moet ik dit biertap reinigingsmiddel gebruiken

TappyClean en BierMax biertapreinigingssystemen mengen automatisch zelf de juiste hoeveelheden reinigingsmiddel op de juiste hoeveelheid water. U hoeft dus zelf géén water toe te voegen. Zet eenvoudig de nieuwe jerrycan onder de TappyClean of BierMax en steek de rvs aanzuigbuis erin en schroef de deksel erop. 

Hoe moet ik het biertapreinigingsmiddel bestellen?

Heeft u eerder een account aangemaakt? log dan eerst in, dan betaalt u de afgesproken prijs en kunt u met een paar muisklikken de bestelling en betaling afronden.

Vergelijkbare producten

Anderen kochten ook: