Wat kost biertap reiniging. Bierleidingen laten reinigen, spoelen of kuisen de kosten. Hier vindt u alle informatie over de tapreinigingskosten, de verborgen kosten en de jaarlijks prijsverhogingen.

Wat betaalt u aan de tap-bierwacht

Als in het gesprek wordt gevraagd wat er per keer betaald moet worden voor het reinigen van de bierleidingen door de tap-bierwacht. Dan blijft het vaak stil of wordt er geraden net als bij de vraag hoe veel tapkranen er in de zaak staan. Toch zijn het aanzienlijke kosten die best aandacht verdienen zoals verderop nog uitgebreid zal blijken. Kosten die ook nog eens elke vier weken terugkomen en niet maandelijks zoals velen denken te weten.

Wat betaalt u niet aan de tap-bierwacht, maar zijn wel (verborgen) kosten

Kosten biertap onderhoud bestaan niet alleen uit het bedrag wat u aan de tap-bierwacht betaald. Wat namelijk niet op de factuur staat zijn de zo genaamde verborgen kosten. Deze kosten ontstaan tijdens het laten reinigen van de bierleidingen want al het bier wat in de leidingen zit wordt weggespoeld. We zijn er aan gewend, maar hoe zou u het vinden als de bakker al het brood wat er nog ligt, ingekocht en betaald, elke dag weggooit. Dat de verborgen kosten bij het laten reinigen van de bierleidingen aanzienlijk zijn en vaak een hoger bedrag vertegenwoordigen dan de kosten van tap-bierwacht is totaal onbekend.

Bent u al overtuigd van de mogelijk enorme besparing op de kosten van biertap reiniging en weggespoeld Craft bier? Bestel dan hier online meteen uw TappyClean. Uw betrouwbare partner in heel eenvoudig geautomatiseerd bierleidingen reinigen, spoelen of kuisen. En er jarenlang behoorlijk geld mee verdienen

Wordt vervolgd.....